En Awesome Helg

I helgen som var ble jeg invitert med på et seminar med Micheal Lassen som har jobbet med noen av de mest kjente NLP coachene, som richard bandler og mange fler. Han har 15 år bak seg med erfaring. Seminaret het congruent man. Det handlet om det å være kongruen med hvem du vil være og hva du vil gi til verden.

Det å være en kongruent, balansert person krever at du vet hvor du vil, tar handling og holder fokuset mot din visjon. Det krever også at du blir kvitt gamle følelsemessige problemer som stopper deg fra å la deg skinne til det fulleste, som den du virkelig er.

Jeg møtte mange fantastiske folk der med gode hjerter, som ville opnå noe stort og fantastisk med livet sitt. Altid kult å treffe slike mennesker.

Seminaret varte i 2 hele dager og besto av teori samt mange øvelser som virkelig gjorde at øynene ble opnet opp til mange muligheter. Under en av øvelsene slapp jeg løs en veldig stor følelse som har vært med meg i lang tid. Det var både skremmende å godt. Jeg gråt litt, så følte jeg en stor forandring. Hele brystet mitt ble veldig varmt og jeg kjente at det ble sluppet løs mye giftstoffer (Det produseres giftige kjemikale i kroppen når man har negative følelser). Jeg følte at masse spenninge i hodet og øvre rygg løsnet. Når jeg fortalte om hva jeg følte kom det enda mer. Tårene fosset. Ikke fordi jeg var lei meg, men en veldig befriende følelse.

Etter dette gikk jeg ut en tur i parken. På veien så jeg Jens Stoltenberg med to bodyguard’s. Han snakka i iPhonen sin om å overføre et par mill til noen. Jeg gikk vidre og snakka litt med en søt jente før jeg satt meg i satt meg i parken. Jeg endte opp å legge meg i gresset og se opp på grenene til trærne og den blå himmelen. Var veldig deilig. Sommern er rett rundt hjørnet nå, tenkte jeg.

- Be congruent

Legg gjerne igjen en komentar :)

Erik

Erik Tømmerås posted at 2011-4-11 Category: Livet

3 Responses Leave a comment

 1. #1Iris @ 2011-4-16 09:46

  Høres ut som et flott seminar! Rørende å lese din opplevelse – sterkt at du ville dele!

 2. #2Jonas @ 2011-4-16 12:34

  Halla Erik.
  Du skriver godt om veldig spennende temaer. Skal følge meg på bloggen din fremover.
  Forige helg var sykt bra. Det å være kongruent med seg selv, tror jeg er en veldig viktig nøkkel til selvrealisering.
  Det var så fint når du delte din opplevelse med oss. For din del var det viktigste og få det ut, og bare være i det som skjedde. Men samtidig så ga du alle oss andre noe stort.
  Jeg følte iallefall ditt gjennombrudd dypt dypt inne i meg selv. Og euforiske følelser spredte seg i kroppen, og i en god stund etterpå satt jeg igjen med en følelse av total tilstedeværelse. Enlightenment.

  Masse lykke til med alle baller du har i lufta om dagen!

  Peace and Love.

 3. Erik Tømmerås @ 2011-4-19 10:20

  Tusen takk Jonas! :)

  kult at du fikk de euforiske følelsene og totalt tilstedeværelse.

  Love

Leave a Reply

(Ctrl + Enter)Enter your email address:

email for every new post!

Increase your website traffic with Attracta.com