Er livet lett?

Jeg våknet opp i stad og tenkte: “livet mitt er faktisk veldig lett nå.”  Jeg kan tenke meg mange sier: “hey, hva med.. Ikke kom her å si det er lett alt jeg har vært igjennom” Jeg kan tenke meg at mange blir irriterte når jeg sier dette. Det vanskeligste for meg er at jeg har gått rundt å tenkt at man må streve for suksess, at man må pushe seg selv hardt, at man må gjøre det selv om man ikke føler for det osv.. (Jeg sier ikke at det ikke skal være utfordringer, men mange gjør det mye vanskeligere enn det trenger å være)
 
Det er veldig utfordrende fordi jeg ser hvordan jeg har levd livet mitt og hvordan jeg har sabotert for meg selv. Selv etter jeg viste alt om “hvordan man skulle bli suksessfull” - Hvordan man skulle pushe seg selv og trosse negative følelser som mange forteller og som det står i mange bøker. Hvis du bare sier “jeg er selvsikker mange nok ganger til deg selv blir du det..”

Det er Feil!! Hvis man ikke jobber med følelser som hindrer deg først, blir det som å skyve støv under teppet. Har du derimot jobbet med de hindringene som du setter opp for deg selv først , går resten som en dans på roser i forhold til tidligere.

Glem tanken at du må slite deg ut for å få suksess!

Livet skal være lett, morsomt, kreativt, utfordrende, spontant og fylt med kjærlighet.

Dette kommer først når du er i harmoni med følelser, tanker og visjon. “Joa” tenker du sikkert. “Lettere sagt enn gjort.” Det har tatt meg noen år å forstå dette og enda et helt år til før jeg forsto hvordan jeg virkelig kunne bruke min kunnskap for å stille inn kropp, sjel og tanker på samme frekvens. Når dette er i samkjør og med en god dose disiplin, så kan du klare alt du setter deg inn for!

100% samkjør vil aldri forekomme. Det perfekte menneske finnes ikke. Jeg jobber fortsatt med å synkronisere tanker, følelser og visjon. Det kommer fortsatt utfordringer og negative følelser, men med den kunskapen og verktøyene jeg har, kommer jeg videre veldig lett.

Dette har gjort det mye lettere for meg å gjøre ting jeg har vært redd for med mye mer selvtillitt og glede.

Ønsker du å lære mer om dette og leve mer i harmoni selv. På kun noen få timer kan du få stor positiv forandring. Send meg en mail på lifeisyourplayground@hotmail.com, bare skriv at du leste denne posten, så kan du få et godt tilbud på coaching.

Ha en fin dag! :)

Erik Timberhill (Tømmerås)

Erik Tømmerås posted at 2011-3-28 Category: Livet, Personlig Blogg

Leave a Reply

(Ctrl + Enter)Enter your email address:

email for every new post!

Increase your website traffic with Attracta.com