Første Post for min personlige blogg!

Hei folkens! Jeg skal ha en litt mer personlig blogg på norsk. Ja du hørte riktig, på norsk! :D

Okay, tenkte først å fortelle litt om meg selv.

Jeg er en person som elsker å utvikle meg. Ikke fordi jeg ikke er fornøyd sånn jeg har det. Sånn livet mitt er nå er chill og med det mener jeg at jeg har noe som gir meg glede hver dag og en grunn til å stå opp om morningen. Utvikling og forbedring tror jeg kommer som en naturlig ting når man har den mentale og følelsemessige i orden, så man kan fokusere på det man vil i livet.

Så hvorfor denne bloggen? Vel jeg har begynt å like å blotte meg litt (hvis man kan si det på den måten). Syns det er litt utfordrende og jeg føler det vil være bra for meg og bare være 100% ærlig og åpen med hvem jeg er. Jeg tenker at det ikke er verdt å gjemme seg her i livet når det er så mye å oppleve!

Jeg vil også blogge om trening + andre ting jeg gjør for å holde den disiplinen bedre, så er det bare å bitche hvis jeg ikke har trent og sånt ;)

Mer om meg. Jeg er veldig dynamisk som person fordi jeg liker å prøve ut alt av væremåter og tankemønstere. Noen ganger kanskje litt ekstremt, som da jeg bestemte meg for å være som en budhist munk i 2 måneder. Bare være i nået ved å tenke minst mulig i løpet av hele dagen. Og så har jeg liksom kommet tilbake til “vanlig” tilstand, men med en dypere innsikt og en stor dæsj med ny livserfaring. Jeg prøver fortsatt å være mer i nået, men lar det komme gradevis.

De som har kjent meg lenge, spesielt de som jeg ikke har kontakt med regelmessig, vet at jeg har forandret meg veldig mye di siste årende. Noe jeg syns er bra fordi jeg liker det og kommer til å lære å utvikle meg hele livet. Så hvem er jeg? Vet ikke … Jeg følger den positive strømmen i livet mitt og går for det som føles riktig. Jeg tror at man ikke bør definere seg selv for mye. Syns det er bedre å gi rom for frydefull forandring. Det er som naturen. Vinter – vår – sommer og høst.

Litt sånn fakta om meg.
Interesser: Trening, Coaching, Damer, Venner, Yoga, Meditasjon, Psykologi og Snowboard :D
21 år
singel
185 cm
73 kg
Lifecoach (http://www.facebook.com/#!/TimberhillCoaching)
Navn: Erik Tømmerås (skifta til timberhill som coaching navn på facebook)
Twitter: http://twitter.com/#!/Life_Playground
Sexy i badeshorts.

Noe du lurer på om meg, er det bare å spørre!

Fred ut! :)

Erik Tømmerås

Erik Tømmerås posted at 2011-3-25 Category: Livet, Personlig Blogg

2 Responses Leave a comment

  1. #1Daniel Sæther @ 2011-3-26 21:18

    Akkurat der du står i magaluf har i stått! bortsett fra at i va drita – totally wAst3D!! ! : P

  2. Erik Tømmerås @ 2011-3-27 07:23

    Kult! Hahaha, det furundrer meg ikke! :D

Leave a Reply

(Ctrl + Enter)Enter your email address:

email for every new post!

Increase your website traffic with Attracta.com