Forskjellige virkligheter

Har du noen gang opplevd, når du har reist et sted eller brukt tid med nye mennesker, at virkligheten har forandret seg litt? Synet på livet og hvordan det hele fungerer er liksom litt anderledes.

Det har ihvertfall jeg! Flere ganger! Og en ting er sikkert, det er flere oppfatninger av virkligheten enn det er maur i en maurtue…
Men hva er den ultimate sannheten da? Er det hva du fokuserer på? Hva med det du ikke får med deg? Vi filtrerer jo tross alt ut mesteparten av virkligheten straks vi tenker og analyserer.

Se for deg at livet ditt er et mørkt rom og du har en lommelykt. Din virklighet er kun der du lyser lommelykten, så er det opp til deg å lyse på sjokoladekaka som er raw selfølgelig (Bare sunne indigrienser og smaker himmelsk) eller på all oppvasken. Hvordan har du lagt opp din virklighet? Kaka eller oppvasken?

Men kan vi ikke bare skru på lyset? Jo selfølgelig, men da må du gi slipp på å analysere og tenke, du må skru av lommelykten og la det som var mørkt bli lyst. Er dette enligthenment? Ja! Enlightenment er å se virkligheten akkuratt som den er. Og at gleden i livet egentlig kommer innenfra, men vi har lett etter den i mørke med en liten lommelykt som aldri vil forstå det hele.

Uansett om det siste lagde ikke lagde noe mening for deg nå, kan du uansett ta med deg sjokoladekaka eller oppvasken vidre. Valget er ditt ;) Hvis det siste lagde mening for deg, så er det bare å finne den lysbryteren, men den finner du ikke med lommelykten ;)

Love
Erik Tømmerås

Erik Tømmerås posted at 2011-9-30 Category: Livet, Personlig Blogg

Leave a Reply

(Ctrl + Enter)Enter your email address:

email for every new post!

Increase your website traffic with Attracta.com