Gøy på Jobbintervju!

I dag har jeg vært på jobbintervju for en deltidsjobb i barnehage, så jeg kan ha en ekstra intekt til jeg har nok klienter til å jobbe fult med coaching!

 I dag tidlig før jeg dro merket jeg ingen tegn til nærvøsitet angående intervjuet. Uten noe særlig forbredning utenom å ta med søknad og cv.

Når bussen nermet seg, merket jeg at jeg var littegranne nervøs. Jeg ville jo ha jobben. Da hadde jeg to valg. 1 jeg kunne tenkt på hva som kunne gå galt eller 2. jeg kan tenke på hvor bra det blir å få jobben og hvor bra intervjuet kommer til å være. Jeg valgte nr 2. Det som skjer i kroppen når du forventer noe positivt er at det som var nærvøsitet nå er omgjort til entusiasme istede! Den emosjonelle spenningen som er der brukes nå til å prestere bedre med glede!

Jobbintervjuet gikk fantastisk bra. Digget egentlig å være et sted hvor det er forventet at man skryter litt av seg selv. Fikk snakket om alle mine gode egenskaper, mine verdier og også hvor mye utviklings-potensiale jeg ser fra det å jobbe i en barnehage. I mine øyne kan jobbintervju være en fin feiring av deg selv og hvem du er! J

 

Peace of cake! Fikk jobben med en gang! :D

Ha en fin dag! :)

Erik

Erik Tømmerås posted at 2011-7-12 Category: Livet, Personlig Blogg

Leave a Reply

(Ctrl + Enter)Enter your email address:

email for every new post!

Increase your website traffic with Attracta.com