Spiser du riktig mengde med karbohydrater, fett og proteiner?

Jeg sjekket ut en side, hvor man kan måle kalorier, proteiner, karbohydrater og fett i alt du spiser. Det er bare å skrive inn hva du spiser og hvor mange gram, så kalkulerer den det.

Her er siden http://www.mylog.no

Dette hjalp meg utrolig mye. I dag har jeg fått i meg 2943 kalorier 345 g karbohydrater , 104 g proteiner og 113 g fett. Fant ut at jeg burde øke proteinintaket med minst 40 g etter litt søking på google. Irriterer meg veldig for at jeg ikke har funnet ut av dette før fordi har trent noen år nå. Men det positive er at da kommer jeg nok til å vokse litt fortere fremover! :D

God Påske!

Erik

Erik Tømmerås posted at 2011-4-15 Category: Trening

Leave a Reply

(Ctrl + Enter)Enter your email address:

email for every new post!

Increase your website traffic with Attracta.com