Tur til Danmark

Det ble veldig mye kaos på tirsdag, når jeg skulle rekke flyet til Danmark, men det endte godt, fordi jeg møtte en utrolig kul dame! Lagde en liten video om det, fra sengekanten, før jeg la meg:

Mye av grunnen til at jeg digget samtalen med henne var også at hun virkelig lyttet. Ikke bare sånn “mm, ja, skjønner”, men virkelig dyp lytting.  Jeg tenkte til meg selv, hvis alle hadde lyttet til hverandre på denne måten ville mange flere folk være mye lykkeligere, fordi jeg tror at det å lytte ordentlig til hva folk sier er noe av det beste man kan gi til en annen person.

Enig?

God påske!

Erik

Erik Tømmerås posted at 2011-4-20 Category: Livet

2 Responses Leave a comment

  1. #1Iris @ 2011-4-21 16:41

    Jeg tenker det å lytte ordentlig handler om å virkelig se og møte det andre mennesket – tilstedeværelse og kontakt. Jeg hadde selv et sterkt møte med en god venn i går, hvor vi pratet mye om de dypere temaer. Veldig spennende og utviklende å finne en dypere kontakt med mennesker og virkelig kunne utveksle erfaringer rundt livet. Gir mye god energi begge veier.

    Ønsker deg en god påske! :)

  2. #2Erik Tømmerås @ 2011-4-21 17:29

    Ja, kunne ikke ha sagt det bedre selv. Så bra at dere fikk den dype kontakten!
    Takk for det, God påske til deg også! :)

Leave a Reply

(Ctrl + Enter)Enter your email address:

email for every new post!

Increase your website traffic with Attracta.com